Taraftarlar ve camia, futbol takımının geleceğini merakla bekliyor. Başkan Ali Koç, genel kurulda radikal kararlar alınabileceğini ve bu kararların camiaya aktarılacağını belirtti. Üç ana konu masada: futbol takımını ligden çekmek ve alt ligde devam etmek, faaliyetlere ara vermek veya yurt dışından bir kulüp satın almak.

Genel kurulda yapılacak oylamada çoğunluk sağlanması durumunda alınacak kararlar bugün, aksi takdirde 9 Nisan'daki genel kurulda netleştirilecek. Fenerbahçe'nin tavrı, Turkcell Süper Kupa maçı ile ilgili de belirlenecek. Başkan Ali Koç, taraftarlardan 7 Nisan için beklemelerini ve bilet talebinde bulunmamalarını istedi. Olası ceza-yaptırımdan kaçınmak için U19 takımının sahne alması da gündemde.

Başkan Ali Koç'un hedefi, ilk toplantıda yetkiyi almak. Bugünkü genel kurula en az 22 bin 572 üyenin katılması gerekiyor. 22 bin 572 kişi gelmezse, 9 Nisan'daki ikinci toplantıda yaklaşık 60 kişinin katılması yeterli olacak. Genel Kurul, Yüksek Divan Kurulu başkanı Uğur Dündar tarafından yönetilecek.