İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç'u ziyaret etmek üzere Kadıköy Ülker Stadı'na gitti. Ziyaret sırasında Ali Koç'un "Sarı lacivert yakışmış." demesi üzerine İmamoğlu espriyle karşılık vererek, "Bana hediye etmedin ki. On defa bana sarı lacivert kravat gelecek diye bekledik, gelmedi." dedi.

İmamoğlu, ziyaretin ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'nin İstanbul için önemli bir marka olduğunu vurgulayarak, "İstanbul'u güçlü kılan kulüplerimizden biri Fenerbahçe. Diğer markalarımız da dünya genelinde bizi yukarı taşıyan markalar. Bu çerçevede işbirliğimizi her zaman güçlü tutma çabasındayız." şeklinde konuştu.

Ali Koç ise ziyaret için İmamoğlu'na teşekkür ederek, "İnşallah bu seçim hem ülkemiz hem İstanbul hem de Kadıköy için hayırlı ve uğurlu olur. Bir demokrasi şöleni olur. Ülkemize yakışır bir seçim olur, sonuçları da hayırlı olur." ifadelerini kullandı. Ziyaret sırasında Koç, İmamoğlu'na üzerinde isminin yazılı olduğu Cumhuriyet'in 100. yılı için özel üretilmiş 34 numaralı Fenerbahçe forması hediye etti.