Trabzonspor'un yardımcı antrenörü Egemen Korkmaz, maçtaki kavgadan dolayı PFDK'ye sevk edildi. Egemen Korkmaz'ın cezası, olayın ciddiyetine göre belirlenecek.

Fenerbahçe cephesinde ise futbolcular Bright Osayi Samuel, Jayden Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat ile birlikte görevliler Kürşat Çiftlik ve Okan Özkan PFDK'ye sevk edildi. Bu isimler arasından Osayi Samuel, Jayden Oosterwolde ve Kürşat Çiftlik, kavgaya karıştıkları gerekçesiyle PFDK'ye sevk edilirken; İrfan Can Eğribayat ve Okan Özkan ise kavgaya karıştıkları ve sportmenliğe aykırı hareket ettikleri gerekçesiyle sevk edildi.

Disiplin Talimatı'nın 45. maddesine göre, kavgaya karışan futbolcular 3 ila 5 maç men cezası alabilirler. Ayrıca, 36. madde kapsamında sportmenliğe aykırı hareket eden Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'ın da 1 ila 3 maç men cezası alma ihtimalleri bulunuyor.

Fenerbahçe'nin görevlileri Kürşat Çiftlik ve Okan Özkan'a da benzer şekilde cezalar verilebilir. Ancak cezalar, PFDK'nin incelemesi sonucunda belirlenecek ve olayın detaylarına göre değişebilir.