Daha önce tek vardiya ile çalışan fabrika, çift vardiya sistemine geçti. Seri üretime başlandı ve günlük araç üretim sayısı Ekim ayı itibarıyla 280'e çıkarılacak.

TOGG, Anadolu Grubu, BMC, Turkcell, Zorlu Holding ve Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB) işbirliğiyle kuruldu. Gemlik'teki fabrikada 9 saatlik tek vardiya yerine 18 saatlik düzenli çift vardiya sistemi uygulanmaya başlandı. Ayrıca, ek personel alımı da yapıldı. Günlük araç üretim sayısı Ekim ayında 280'e yükseltilecek.

TOGG, yerli pazardaki faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Temmuz sonrası fiyatları KDV artışı ile birlikte belirlenen TOGG modelleri için yeni fiyatlar açıklandı. Ayrıca, araçların işletim sistemi de 2 aya kadar güncellenecek. Android Automotive OS işletim sistemini kullanan TOGG, yeni sürümle birlikte kullanıcılara daha fazla özellik sunacak, park halindeyken YouTube gibi uygulamaları kullanma imkanı sağlayacak ve farklı navigasyon uygulamalarını kullanabilme özelliği getirecek. Ayrıca, yazılım güncellemeleri ile şarj uygulamalarından araç içi elektronik sistemlerine birçok yenilik eklenecek.