Van Büyükşehir Belediyesi, yaz aylarında artan iş yükünü hafifletmek ve istihdama katkı sağlamak amacıyla 234 mevsimlik (5 ay 29 gün) işçi alımı yapacağını duyurdu. Alımlar, belediyenin iştiraki olan BELVAN Ulaşım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bünyesinde gerçekleştirilecek. İlan, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yapılmış olup başvuruların 29-31 Mayıs 2023 tarihleri arasında sadece internet üzerinden https://kariyer.van.bel.tr adresine online olarak yapılması gerekmektedir. Başvuruların posta yoluyla veya şahsen yapılmaması, yalnızca internet üzerinden alınacak başvuruların son tarihinin ise 31 Mayıs 2023 Çarşamba günü saat 17.00 olduğu belirtilmiştir.

Alınacak işçiler farklı meslek gruplarından olacak ve Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, İşletme ve İştirakler Dairesi Başkanlığı ve Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı'nda görevlendirilecektir.

Başvuruları yapan adayların başvuru kriterlerine uygunluğu değerlendirilecek ve uygun adaylar için 06 Haziran 2023 Salı günü saat 14.00'te Van Büyükşehir Belediyesi Ana Hizmet Binasında bulunan toplantı salonunda noter huzurunda kura çekimi gerçekleştirilecektir. Kura sonucunda asil ve yedek adaylar belirlenecek ve kura çekimi Van Büyükşehir Belediyesinin sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanacaktır.

Başvuru ile ilgili özel ve genel şartlara www.van.bel.tr adresindeki duyurular kısmı ve kariyer.van.bel.tr adresinden ulaşabilirsiniz.